Βρες στο logistika-grafeia : Φορολογία, Εργασιακά, Ασφαλιστικά, Λογιστικά θέματα

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Το Γιβραλτάρ ζυγίζει την επίδραση του Brexit

  Δεν υπάρχουν σχόλια

Το Γιβραλτάρ ζυγίζει την επίδραση του Brexit 

Το Γιβραλτάρ ζυγίζει την επίδραση του Brexit

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:   brexit, on-line, επιχειρηματικα νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: 
Ποθεν Έσχες 2016 - Παράταση προθεσμιας | logistika-grafeia.blogspot.com
 Τελ.ενημέρωση:

Το Γιβραλτάρ ζυγίζει την επίδραση του Brexit 


Το Γιβραλτάρ ζυγίζει την επίδραση του Brexit 

Ο υπόγειος θάλαμος στο Γιβραλτάρ ζυγίζει την επίδραση του Brexit

Βαθιά μέσα στο βράχο του Γιβραλτάρ είναι ένα δωμάτιο γνωστό ως υπόγειος θάλαμος. Σκαμμένο από το βρετανικό στρατό στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, το δωμάτιο στεγάζει τώρα τους κεντρικούς υπολογιστές που τροφοδοτούν τους ιστοχώρους δεκάδων διεθνών online gambling companies.
Το Γιβραλτάρ ζυγίζει την επίδραση του Brexit
(εικόνα) περίπατοι γυναικών στην ισπανική πλευρά των συνόρων μεταξύ της Ισπανίας και του βρετανικού υπερπόντιου εδάφους του Γιβραλτάρ με το βράχο του Γιβραλτάρ στο υπόβαθρο, στη La Linea de la Concepcion, Ισπανία. Βαθιά μέσα στο βράχο του Γιβραλτάρ είναι ένα δωμάτιο γνωστό ως υπόγειος θάλαμος. Σκαμμένο από το βρετανικό στρατό στον παγκόσμιο πόλεμο δύο, το δωμάτιο στεγάζει τώρα τους κεντρικούς υπολογιστές που τροφοδοτούν τους ιστοχώρους δεκάδων διεθνών online gambling επιχειρήσεων. Αυτές οι επιχειρήσεις δελεάστηκαν, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν ως έδρα, το μικρό αυτό κομμάτι βρετανικού εδάφους στη νότια άκρη της Ισπανίας, από τους χαμηλούς φόρους της και την ανεμπόδιστη πρόσβασή της στην ενιαία αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των περίπου 500 εκατομμυρίων ανθρώπων. 



Η Μεγάλη Βρετανία που εμφανίζεται να αναχωρεί από την ΕΕ, επομένως, έχει σκιάσει το μέλλον του Γιβραλτάρ επειδή με το Brexit αποκλείστηκε από το υπόλοιπο της ΕΕ.


4 Μαΐου 2017

Αυτές οι επιχειρήσεις δελεάστηκαν, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν ως έδρα, το μικρό αυτό κομμάτι βρετανικού εδάφους στη νότια άκρη της Ισπανίας, από τους χαμηλούς φόρους της και την ανεμπόδιστη πρόσβασή της στην ενιαία αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των περίπου 500 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Αυτές οι επιχειρήσεις, είναι μια ακμάζουσα "βιομηχανία" για το Γιβραλτάρ, που αποτελεί περίπου 25 τοις εκατό της οικονομίας, περίπου 40 τοις εκατό των εταιρικών φορολογικών εσόδων και σχεδόν 3.000 από τις 26.000 επιχειρήσεις του.

Και η ευρωπαϊκή αγορά επρόκειτο να γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς στοιχήματος on-line, της εταιρείας H2Gambling Capital, θα μπορούσε να αξίζει περίπου 30 δισεκατομμύρια ευρώ ($32.5 δισεκατομμύρια) ανά έτος μέχρι το 2021, σχεδόν τα διπλά από τα τρέχοντα επίπεδα.

Η Μεγάλη Βρετανία που εμφανίζεται να αναχωρεί από την ΕΕ, επομένως, έχει σκεπάσει με ένα σύννεφο αβεβαιότητας, το μέλλον του Γιβραλτάρ επειδή με το Brexit φαίνεται να αποκλείστηκε από την αγορά του υπόλοιπου της ΕΕ. Αυτή η δυνατότητα έχει ήδη έμμεση επίδραση στο Γιβραλτάρ, με την ενίσχυση της εμφάνισης άλλων χαμηλών-φορολογικών υποχρεώσεων χωρών, όπως η Μάλτα.
Κανένας ακόμα, και καμία online gambling επιχείρηση δεν έχει πει ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από το Γιβραλτάρ ενώ η ΕΕ και οι βρετανικοί ανώτεροι υπάλληλοι διαπραγματεύονται το Brexit - το Μάρτιο, πριν τις εκλογές τις 8 Ιουνίου,με τις οποίες, η πρωθυπουργός Τερέζα Μέη, ξεκινήσει και τυπικά τη διετή διαδικασία Brexit.

Τα ανώτερα στελέχη της 888, μια από τις παγκόσμια μεγαλύτερες online χαρτοπαικτικές λέσχες, έχουν ηχήσει ήδη το συναγερμό για τους πιθανούς κινδύνους, εντούτοις. Νωρίτερα αυτό το χρόνο, προειδοποίησαν ότι η προσιτότητα της 888's στις άλλες 27 χώρες μέλη της ΕΕ θα μπορούσε να περιοριστεί στη περίπτωση του αποκαλούμενου σεναρίου «σκληρό Brexit» με το οποίο το Γιβραλτάρ, όπως και το υπόλοιπο της Μεγάλης Βρετανίας, βλέπει το εμπόριο να αναστατώνεται από την επιβολή των δασμολογίων και οι επιχειρήσεις γίνονται ενδεχομένως μη επιλέξιμες για τις ρυθμιστικές άδειες σε μερικές χώρες της ΕΕ.

Στην οικονομική έκθεση-έτους για το 888, είπαν ότι «θα επανεξέταζε την καταλληλότητα της παραμονής, άδειας και λειτουργίας στο Γιβραλτάρ υπό αυτές τις περιστάσεις» και πρόσθεσε ότι «η Μάλτα μπορεί να θεωρηθεί ως εναλλακτική χώρα, χορήγησης αδειών 'dot com'». »

 Η Μάλτα, ένα μικρό έθνος νησιών στη μέση της Μεσογείου, στέκεται έτοιμη να προσελκύσει τις on-line εταιρίες στοιχήματος του Γιβραλτάρ. Η κυβέρνηση της Μάλτα είναι ένας άλλος πρωτοπόρος του σε απευθείας σύνδεση στοιχήματος, ο οποίος αντιπροσωπεύει 11 τοις εκατό του ΑΕΠ του έθνους και απασχολεί 8.000 άτομα.
Δύο άλλες μεγάλες εταιρείες της βιομηχανίας στοιχήματος, η  Ladbrokes Coral Group και η William Hill, για παράδειγμα, ελέγχουν τις διαπραγματεύσεις του Brexit - και, όπως η 888, δεν έχουν κανένα σχέδιο για αναχωρήσεις προς το παρόν. Η William Hill έχει οργανώσει μια ομάδα εργασίας Brexit για να αξιολογήσει τις πιθανές οικονομικές, λειτουργικές και ρυθμιστικές συνέπειες του Brexit και να σιγουρευτεί ότι οι «κατάλληλες ρυθμίσεις είναι σε ισχύ σχετικά με τη διαθεσιμότητα οποιωνδήποτε υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω του Γιβραλτάρ.»
https://www.mail.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ! Παρακαλούμε να είναι ευπρεπή!

Ακολουθήστε μας στα social media

Τα λογιστικά γραφεία που σε προσέχουν!

Πως θα βρείτε το λογιστικό γραφείο στο χάρτη

Χάρτης λογιστικού γραφείου