Βρες στο logistika-grafeia : Φορολογία, Εργασιακά, Ασφαλιστικά, Λογιστικά θέματα

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τράπεζες | μέρες ειδικής αργίας για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, η Παρασκευή 19.04.2019 & η Δευτέρα 22.04.2019

  Δεν υπάρχουν σχόλια

Τράπεζες | μέρες ειδικής αργίας για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, η Παρασκευή 19.04.2019 & η Δευτέρα 22.04.2019
Τράπεζες | μέρες ειδικής αργίας για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, η Παρασκευή 19.04.2019 & η Δευτέρα 22.04.2019


Φορολογικές δηλώσεις 2019: πότε ανοίγει το TaxisNet - Απέφυγε τις παγίδες στην δήλωση εισοδήματος του έτους 2018

 Τράπεζες | μέρες ειδικής αργίας για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, η Παρασκευή 19.04.2019 & η Δευτέρα 22.04.2019

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:   2019trapezes, argies,  

Nexus Management Consultants

Παρατείνεται η ημερομηνία έναρξης της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής αναγγελίας Τεχνικών Ασφάλειας κατά 1 μήνα


Σημαντική ενημέρωση
Σας ενημερώνουμε ότι η Παρασκευή 19.04.2019 & η Δευτέρα 22.04.2019 ορίζονται, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση (άρθρο 11 του Νόμου 3336/2005), ως μέρες ειδικής αργίας για όλα τα πιστωτικά ιδρύματα, λόγω αργίας του Διευρωπαϊκού Αυτοματοποιημένου Συστήματος Πληρωμών (σύστημα TARGET2).
Οι ημερομηνίες αυτές θα είναι εργάσιμες για το Προσωπικό της Τράπεζας, ωστόσο δε θα διενεργούνται συναλλαγές με ημερομηνία αξίας από 19.04.2019 έως και 22.04.2019.
Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 19.04.2019 και την Δευτέρα 22.04.2019.

Βεβαιώσεις Τόκων 2018

Σας ενημερώνουμε ότι οι βεβαιώσεις τόκων 2018, που εκδίδονται για φορολογική χρήση, είναι διαθέσιμες στα καταστήματά μας.
Προμηθευτείτε τις έγκαιρα από το κατάστημα της Τράπεζας που σας εξυπηρετεί.

Λήξη πρόσβασης στο παλιό e-Banking


Σύντομα δεν θα μπορείτε πλέον να μεταβείτε στο παλιό e-Banking. Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες του νέου e-Banking σήμερα.

Εάν κάνετε συναλλαγές με επενδυτικά προϊόντα (π.χ. μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, κ.λπ.),  προς το παρόν θα εξυπηρετείστε από το παλιό e-Banking. Κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια τέτοια συναλλαγή, επιλέγετε τον σχετικό σύνδεσμο για να μεταφερθείτε αυτόματα στην ενότητα των επενδύσεων του παλιού e-Banking.

GDPR: Σημαντική ενημέρωση για εσάς


Νέος κανονισμός για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.


Από τις 25 Μαΐου 2018 ξεκινάει η εφαρμογή και στη χώρα μας του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, γνωστού και ως GDPR.





Περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών και τη μεταφορά κεφαλαίων


Σε εφαρμογή της από 18/07/2015 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄ 84), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, σας ενημερώνουμε με τα εξής:

• Η αποστολή εμβάσματος στο εξωτερικό έως του ποσού των €4.000 ανά φυσικό/νομικό πρόσωπο ανά ημερολογιακό δίμηνο, από 1ης Ιουλίου 2018 και εφεξής, βάσει του ΦΕΚ Β’ 1943 _31/05/2018.
• Η πώληση & η εξαγορά Ελληνικών & Αλλοδαπών Αμοιβαίων Κεφαλαίων με πίστωση του προϊόντος τους σε λογαριασμό σας στην Τράπεζα.
• Συναλλαγές σε Χρηματοπιστωτικά Μέσα στην Ελληνική χρηματιστηριακή αγορά, με χρηματικά υπόλοιπα διαθέσιμα στον συνδεδεμένο με το χαρτοφυλάκιό σας λογαριασμό που τηρείτε στην Τράπεζα.
• Η συμμετοχή σε μερίδια Ελληνικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
• H εξαγορά μεριδίων Ελληνικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων, με πίστωση του προϊόντος εξαγοράς σε χρηματικό λογαριασμού που τηρείται στην Τράπεζα.
• Η μεταφορά των μεριδίων σας μεταξύ αμοιβαίων κεφαλαίων.

Αναφορικά με το «Δικαίωμα Ελεύθερης Διακίνησης Κεφαλαίων», ισχύουν τα ακόλουθα:

• Ειδικά για τα εμβάσματα εξωτερικού και σε εφαρμογή της παραγράφου 11, περίπτωση στ. του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου 18/07/2015 όπως ισχύει, τα χρηματικά ποσά που από την 20η Ιουλίου 2015 έχουν μεταφερθεί από την αλλοδαπή με μεταφορά πίστωσης σε λογαριασμούς που τηρούνται σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στην Ελλάδα, επιτρέπεται να μεταφέρονται εκ νέου, εν μέρει ή στο σύνολό τους, σε λογαριασμό που τηρείται σε πιστωτικό ίδρυμα που λειτουργεί στο εξωτερικό.
• Το «Δικαίωμα Ελεύθερης Διακίνησης Κεφαλαίων» για φυσικό πρόσωπο τηρείται σε επίπεδο πιστούμενου λογαριασμού και στο νόμισμα αυτού. Για Νομικό Πρόσωπο τηρείται ευρωποιημένο σε επίπεδο πελάτη. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά στην επιλογή Ταμειακή Διαχείριση / Λογαριασμοί / Πληροφορίες Λογαριασμού. Εφ’ όσον ο λογαριασμός διαθέτει επαρκές «Δικαίωμα Ελεύθερης Διακίνησης Κεφαλαίων», έχετε τη δυνατότητα να εκτελέσετε έμβασμα στο εξωτερικό έως το ποσό του ορίου σας και εντός του ημερήσιου ορίου συναλλαγών e-Banking. Τα έξοδα αποστολής εμβάσματος δεν αφαιρούνται από το ποσό του Δικαιώματός σας.

Αναφορικά με το «Δικαίωμα Επένδυσης σε Χρηματοπιστωτικά Μέσα του Εξωτερικού», ισχύουν τα ακόλουθα:

• Μπορείτε να προβείτε σε αγορά χρηματοπιστωτικών μέσων του εξωτερικού με ποσά που πιστώθηκαν στο λογαριασμό σας μετά την 28.6.2015 προερχόμενα από:
• Έμβασμα εξωτερικού (για την συγκεκριμένη δυνατότητα απευθυνθείτε στο κατάστημα σας).
• Μεταφορά πίστωσης από το εξωτερικό λόγω πώλησης, εξαγοράς ή εξόφλησης χρηματοπιστωτικών μέσων του εξωτερικού.
• Μεταφορά πίστωσης από το εξωτερικό λόγω είσπραξης χρηματικών διανομών χρηματοπιστωτικών μέσων του εξωτερικού.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το υπόλοιπό του «Δικαιώματος Επένδυσης σε Χρηματοπιστωτικά Μέσα του Εξωτερικού», από την επιλογή Ταμειακή Διαχείριση / Λογαριασμοί / Πληροφορίες Λογαριασμού, καθώς και στις πληροφορίες συνδεδεμένου λογαριασμού κατά τη συναλλαγή της συμμετοχής σε Αμοιβαία Κεφάλαια Λουξεμβούργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ! Παρακαλούμε να είναι ευπρεπή!

Ακολουθήστε μας στα social media

Τα λογιστικά γραφεία που σε προσέχουν!

Πως θα βρείτε το λογιστικό γραφείο στο χάρτη

Χάρτης λογιστικού γραφείου