Βρες στο logistika-grafeia : Φορολογία, Εργασιακά, Ασφαλιστικά, Λογιστικά θέματα

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Διαδηλώσεις "κίτρινων γιλέκων": 31.000 διαδηλωτές και 700 συλλήψεις στη Γαλλία

  Δεν υπάρχουν σχόλια

Διαδηλώσεις "κίτρινων γιλέκων": 31.000 διαδηλωτές και 700 συλλήψεις στη Γαλλία

Συμπλοκές ανάμεσα σε διαδηλωτές και στις δυνάμεις της τάξης σημειώθηκαν στις συγκεντρώσεις του λαϊκού κινήματος των «κίτρινων γιλέκων» στο κέντρο του Παρισιού.
Εκατοντάδες λογαριασμοί κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που συνδέονται με τη Ρωσία έχουν επιδιώξει να ενισχύσουν τις διαδηλώσεις του δρόμου των κίτρινων γιλέκων που έκαψαν τη Γαλλία, σύμφωνα με την ανάλυση της Times.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: 
Τελευταία ενημέρωση: Δεκέμβριος 08, 22:00
Nexus Management Consultants

Στα κεντρικά διαμερίσματα του Παρισιού (10, 2, 3) και στα «Μεγάλα Μπουλβάρτα» που βρίσκονται ανατολικά στα Ηλύσια Πεδία, μετακινήθηκαν τις πρώτες απογευματινές ώρες, επιθετικές ομάδες ατόμων που φορούσαν κίτρινα γιλέκα, αλλά έδειχναν αποφασισμένα να συγκρουστούν με τους αστυνομικούς.

Κίτρινα γιλέκα Γαλλία : Πόλεμος και οδοφράγματα στο Παρίσι

Διαδηλώσεις  "κίτρινων γιλέκων": 31.000 διαδηλωτές και 700 συλλήψεις στη Γαλλία

Ο νομός του Παρισιού ανακοίνωσε 581 συλλήψεις, από τις οποίες 423 αστυνομικές επιθέσεις, Σάββατο 8 Δεκεμβρίου. Περίπου στις 2:30 μ.μ., λίγα περιστατικά με την αστυνομία αναφέρθηκαν στην πρωτεύουσα.

Τα πραγματικά περιστατικά

Ακολουθήστε την εκδήλωση 

  • στη Μαρτινίκα , εκατοντάδες «κίτρινο μπουφάν» κινητοποιούνται, σύμφωνα με τους συναδέλφους μας κατά την πρώτη .Το κίτρινο γιλέκα (πολλοί νέοι) για πρώτη φορά βρέθηκε στην περιοχή εμπορικό κέντρο της Mahogany Lamentin φωνάζοντας «Matinik leve ", ένα διάσημο απόσπασμα που χρονολογείται από την κοινωνική εξέγερση του Φεβρουαρίου 2009. Η ομάδα πήρε τότε την κατεύθυνση του Fort-de-France, συμπεριλαμβανομένου του περπατήματος με τα πόδια, της εθνικής οδού.
  • Στο νησί της Ρεϊνιόν , τα "κίτρινα γιλέκα" προσπάθησαν να δημιουργήσουν δύο φράγματα σήμερα το πρωί (στο δρόμο Tamarins στο Saint-Leu και κοντά στο αεροδρόμιο Gillot), σύμφωνα με το La Première . Το απόγευμα, περίπου εξήντα "κίτρινα γιλέκα" ακολούθησαν το κέντρο της πόλης του Saint-Denis στο Champ-Fleuri. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε με ηρεμία.
  • στη Νέα Καληδονία , περίπου σαράντα κίτρινα γιλέκα συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στο Μοζέλα, στους πρόποδες της κυβέρνησης, σύμφωνα με τους ομολόγους μας του Νέου Καληδονίου . Ο αγώνας ήταν ήρεμος, με τους συμμετέχοντες ακόμη να ενταχθούν στην πορεία για το κλίμα. 

  • Ο Υπουργός Εσωτερικών, Κρίστοφερ Κάστανερ,  ανακοίνωσε τελικά στη χώρα  125.000 διαδηλωτές και 1.385 συλλήψεις σε όλη την επικράτεια (συμπεριλαμβανομένων 920 στο Παρίσι).
  • Οι διαδηλωτές πλαισιώνονται από  89.000 προσωπικό των δυνάμεων ασφαλείας έχουν αναπτυχθεί σε όλη τη Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων 8000 στο Παρίσι, και δώδεκα τεθωρακισμένα χωροφυλακής.
  • Στη μητροπολιτική Γαλλία, υπάρχουν σχεδόν 200 τραυματίες (συμπεριλαμβανομένων 126 στο Παρίσι). Μεταξύ των τραυματιών, 17 ήταν μέρος των δυνάμεων της τάξης.
  • Αν τα γεγονότα της 24ης Νοεμβρίου και την 1η Δεκεμβρίου επικεντρώθηκε γύρω από την Αψίδα του Θριάμβου και δυτικό Παρίσι, d e νέες θέσεις συνάντηση ορίστηκαν για πρώτη φορά στα ανατολικά και νότια αλλά και στο Saint-Lazare. Στα Ηλύσια Πεδία, η κατάσταση παρέμεινε ήρεμη όλο το πρωί.  Στη συνέχεια οι πομπές εξαπλώθηκαν σε όλη τη βορειοδυτική πλευρά του Παρισιού.
  • Στη Λυών, κίτρινα γιλέκα εντάχθηκαν στην πορεία για το κλίμα και περίπου 7.000 άνθρωποι διέφυγαν.  Στο Μπορντό υπήρχαν σχεδόν 2.000 διαδηλωτές πριν η χωματερή χωριστεί και περιβάλλεται από την αστυνομία και η κατάσταση επιδεινώνεται αργά το απόγευμα. Συγκρούσεις ξέσπασαν επίσης στην Τουλούζη, τη Νάντη και τη Μασσαλία. Η εκδήλωση ήταν πιο ήσυχη  στη Λίλλη και τη Ρεν.
  • Η πλειονότητα των κύριων παρισινών πολιτιστικών χώρων, συμπεριλαμβανομένων πολλών δημόσιων και ιδιωτικών μουσείων, θα κλείσει. Οι μεγάλες παριζιάνικες σκηνές έχουν ακυρώσει τις παραστάσεις τους

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ! Παρακαλούμε να είναι ευπρεπή!

Ακολουθήστε μας στα social media

Τα λογιστικά γραφεία που σε προσέχουν!

Πως θα βρείτε το λογιστικό γραφείο στο χάρτη

Χάρτης λογιστικού γραφείου