Βρες στο logistika-grafeia : Φορολογία, Εργασιακά, Ασφαλιστικά, Λογιστικά θέματα

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Παράταση της προθεσμίας πληρωμής τελών κυκλοφορίας 2019

  Δεν υπάρχουν σχόλια
Τελευταία ενημέρωση: Δεκέμβριος 31, 11:30
Nexus Management Consultants

Παράταση της προθεσμίας πληρωμής τελών κυκλοφορίας

Παράταση στην κανονική προθεσμία πληρωμής η οποία λήγει σήμερα και από την 1η Ιανουαρίου η εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο ισόποσο της αξίας του τέλους. Δεν χρειάζονται κωδικοί TAXISnet για να πληρώσει κανείς τα Τέλη κυκλοφορίας 2019μέσω του συστήματος του gsis.gr , να κάνεις την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου ενώ μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μπορείς πλέον να κάνει απευθείας την πληρωμή χωρίς το web banking της τράπεζας σου

Παράταση της προθεσμίας πληρωμής τελών κυκλοφορίας εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών και δεν αποκλείονται ανακοινώσεις έως τα μέσα της ημέρας.

https://www.cnn.gr/
Κανονικά η προθεσμία πληρωμής λήγει σήμερα και από την 1η Ιανουαρίου η εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο ισόποσο της αξίας του τέλους.

 Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια δίνεται σιωπηρή παράταση ολίγων ημερών, τόσο για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, όσο και για την κατάθεση πινακίδων για όσους σκοπεύουν να θέσουν τα οχήματά τους σε ακινησία.

 Και το 2019, άλλωστε, αναμένεται να υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης πινακίδων για ορισμένους μήνες του έτους καταβάλλοντας μειωμένα (ανάλογα με τους μήνες κυκλοφορίας) τέλη.


Τέλη κυκλοφορίας 2019 Χωρίς κωδικούς taxisnet : εκτύπωση και πληρωμή με κάρτα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ! Παρακαλούμε να είναι ευπρεπή!

Ακολουθήστε μας στα social media

Τα λογιστικά γραφεία που σε προσέχουν!

Πως θα βρείτε το λογιστικό γραφείο στο χάρτη

Χάρτης λογιστικού γραφείου