Βρες στο logistika-grafeia : Φορολογία, Εργασιακά, Ασφαλιστικά, Λογιστικά θέματα

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ο George W. Bush κατά τον Μητσοτάκη

  Δεν υπάρχουν σχόλια
Τελευταία ενημέρωση: Δεκέμβριος 01, 22:00
Nexus Management Consultants

Ο Τζορτζ Μπους πρεσβυτερος, πατερας του τζορτζ μπους τζουνιορ έφυγε την 30/11/2018 σε ηλικία 94 χρόνων 

Ο πρόεδρος της ΝΔ αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπους με μία φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


Ο Τζορτζ Χέρμπερτ Ουόκερ Μπους (George Herbert Walker Bush, 12 Ιουνίου 1924- 30 Νοεμβρίου 2018) ήταν Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικήςεπί Προεδρίας Ρήγκαν και κατόπιν έγινε ο 41ος πρόεδρος της χώρας. Ορκίστηκε τον Ιανουάριο του 1989 και ηττήθηκε στις εκλογές του 1992 από τον Μπιλ Κλίντον.
Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου του 1924 σε μια μικρή πόλη της Πολιτείας της Μασσαχουσέτης. Γιοί του είναι οι Τζεμπ Μπους και Τζορτζ Μπους. Απεβίωσε στις 1 Δεκεμβρίου του 2018 από φυσικά αίτια.

Ήταν ο πρώτος που πάτησε ελληνικό έδαφος μετά τον πρόεδρο Αιζενχάουερ. Η υποδοχή του έγινε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού από τον τότε πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή, ενώ η επίσκεψή του στιγματίστηκε από χιλιάδες διαδηλώσεις και επεισόδια. Εκτός από την Αθήνα είχε επισκεφθεί και τη Σούδα. Κατά την παραμονή του στη χώρα μας συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή αλλά και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ έδωσε και μια ιστορική ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ! Παρακαλούμε να είναι ευπρεπή!

Ακολουθήστε μας στα social media

Τα λογιστικά γραφεία που σε προσέχουν!

Πως θα βρείτε το λογιστικό γραφείο στο χάρτη

Χάρτης λογιστικού γραφείου